SchouderCom

Om communicatie met ouders snel en makkelijk te laten verlopen gebruiken wij SchouderCom (School-Ouder-Communicatie).

SchouderCom  is een digitale beveiligde omgeving waarin ouders en school kunnen communiceren. In deze omgeving hebben alleen ouders en medewerkers van school toegang. U maakt als ouder uw eigen account aan en u kunt zelf instellen wie uw gegevens kunnen zien en of andere ouders contact met u op kunnen nemen. Er is ook een app beschikbaar voor op uw telefoon.

Via SchouderCom ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief, uitnodigingen voor de 10-minutengesprekken, brieven, digitale opgavestrookjes voor activiteiten of een persoonlijk bericht van de leerkracht. U kunt zelf ook berichten naar de leerkracht sturen.

Meer informatie kunt u vinden op lonnekerschool.schoudercom.nl. Heeft u nog geen uitnodigingsmail ontvangen om een account aan te vragen of heeft u vragen? Neem dan contact op met de leerkracht van uw kind(eren).