SchouderCom

In het schooljaar 2016-2017 hebben wij SchouderCom (School-Ouder-Communicatie) in gebruik genomen, als middel om de communicatie met ouders makkelijker te maken.

SchouderCom  is een digitale beveiligde omgeving waarin ouders en school kunnen communiceren. In deze omgeving hebben alleen ouders en medewerkers van school toegang. U maakt als ouder uw eigen account aan en u kunt zelf instellen wie uw gegevens kunnen zien en of andere ouders contact met u op kunnen nemen. Er is ook een app beschikbaar voor op uw telefoon.

Via SchouderCom ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief, uitnodigingen voor de 10-minutengesprekken, brieven, digitale opgavestrookjes voor activiteiten of een persoonlijk bericht van de leerkracht. U kunt zelf ook berichten naar de leerkracht sturen.

Meer informatie kunt u vinden op www.schoudercom.nl. Heeft u nog geen uitnodigingsmail ontvangen of heeft u vragen? Neem dan contact op met de leerkracht van uw kind(eren).